Diensten

Schoonmaak

Knoef Schoonmaakservice is gespecialiseerd in de dagelijkse en periodieke schoonmaak van VVE’s, kantoren, andere bedrijven/verzamelgebouwen of sportaccommodaties. Wij nemen de schoonmaak graag van u over. U bepaalt de schoonmaakfrequentie en wij zorgen met vakbekwame medewerkers voor een schone en frisse omgeving. Naast het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden zien wij het structureren van de schoonmaakwerkzaamheden als een belangrijke taak, zodat u zich zorgeloos in een constant schone omgeving kunt begeven.

Lees verder >

Glasbewassing

Regelmatige glasbewassing zorgt ervoor dat uw pand zijn mooie uitstraling behoud. Daarnaast verlengt het de levensduur van uw ramen, kozijnen en gevelbeplating. Ook zorgt het voor meer licht in uw pand
Om ervoor te zorgen dat u stralend schone ramen, kozijnen en gevelbeplating heeft gebruiken wij verschillende technieken, zoals traditioneel (met de ladder), telescoopbewassing tot 15 meter hoogte en op grote hoogte met een hoogwerker. Rekening houdend met uw wensen en de mogelijkheden kiezen wij de best passende techniek. U kunt ervan op aan dat wij kiezen voor de werkwijze en hulpmiddelen die het beste resultaat geven tegen de laagste prijs.

Lees verder >

Specialistische reiniging

Naast dagelijkse en periodieke schoonmaak en glasbewassing kunt u ook bij ons terecht voor specialistische reiniging en onderhoud. U kunt bij Knoef Schoonmaakservice terecht voor onder andere:

Lees verder >